Info

Dipsaus

Dipsaus is dรฉ tweewekelijkse podcast voor en door vrouwen van kleur en iedereen die geรฏnteresseerd is in een ander geluid. Maatschappijkritisch, cultureel geรฏnteresseerd, politiek betrokken en altijd met een flinke schep humor, originaliteit en diepgewortelde eigenwijsheid. Te beluisteren wanneer je wilt, waar je maar wilt.
RSS Feed
Dipsaus
2017
December
November
October
September
August
July
June
May
March
February
January


2016
December
November


All Episodes
Archives
Now displaying: Page 1
Jan 11, 2017

WHOA! Happy New Year! ๐ŸŽ†๐ŸŽ†๐ŸŽ†๐ŸŽ†Onze eerste aflevering van 2017 is er en wat voor een! We spreken de geweldige, leuke, slimme Hella D. activiste bij ProudNL en sekswerker. In aflevering 3 met sociologe Melissa Evora hebben we het gehad over haar onderzoek naar sekswerkers in Nederland. BTW Melissa is volgens Hella dus een voorbeeld van hoe je WEL als sociologe onderzoek moet doet. We kwamen er wel snel achter dat we OVER sekswerkers aan het praten waren en niet MET. Homegirl Hella sprak ons terecht aan op Twitter en zo is deze ge-wel-dige aflevering tot stand gekomen waarin Hella ons vertelt over haar werk als zelfstandig ondernemer en hoe de Nederlandse wetgeving het haar erg moeilijk maakt. Ebisse was er helaas niet bij want die was WiFi zoeken back in the homeland (we missen je Ebsiya!).

Verder rant Mariam over mannen en mist ze Whitney Houston, geeft Anousha een shoutout naar de #StopXenofoodTelegraaf campagne en legt uit waarom ze heel zuinig is met Dipsaus geld.

Enjoy babiezzzzzzzzz!!!

0 Comments