Info

Dipsaus

Dipsaus is dé tweewekelijkse podcast voor en door vrouwen van kleur en iedereen die geïnteresseerd is in een ander geluid. Maatschappijkritisch, cultureel geïnteresseerd, politiek betrokken en altijd met een flinke schep humor, originaliteit en diepgewortelde eigenwijsheid. Te beluisteren wanneer je wilt, waar je maar wilt.
RSS Feed
Dipsaus
2017
December
November
October
September
August
July
June
May
March
February
January


2016
December
November


All Episodes
Archives
Now displaying: Page 1
May 27, 2017

Seizoen 2 begint met niemand minder dan Patricia Kaersenhout! Patricia is cultureel activist, beeldend kunstenaar en voor de ingewijden Disco Dancing Queen 👑. 

We spreken met haar over de kracht van kunst, hoe kunst een helende werking heeft, maar tegelijkertijd ook activistisch kan zijn. We bespreken o.a. of je kunst die onderdrukt wel of niet mag vernietigen of op z'n minst transformeren... Listen and find out...!

Verder beginnen wij dit seizoen met een stevige discussie en stellen we oprechte vragen zoals jullie van ons gewend zijn. Ebissé en Anousha delen hun verschil in beleving na het zien van de film "I Am Not Your Negro" en Mariam burns witte mannen, again...

Oh, en voordat we het vergeten: een fijne en Gezegende Ramadan toegewenst! ---> Stay tuned for a Ramadan Bonus aflevering WHOOP.

Enjoy!

Luister naar aflevering #11

Onderwerpen die besproken zijn:

0 Comments