Info

Dipsaus

Dipsaus is dé tweewekelijkse podcast voor en door vrouwen van kleur en iedereen die geïnteresseerd is in een ander geluid. Maatschappijkritisch, cultureel geïnteresseerd, politiek betrokken en altijd met een flinke schep humor, originaliteit en diepgewortelde eigenwijsheid. Te beluisteren wanneer je wilt, waar je maar wilt.
RSS Feed
Dipsaus
2017
December
November
October
September
August
July
June
May
March
February
January


2016
December
November


All Episodes
Archives
Now displaying: Page 1
Jul 8, 2017

Deze week: directeur en bestuurder van van stichting MaDi Zuidoost Jurenne Hooi!

We bespreken deze week een pittig thema: armoede. Dat doen we met niemand minder dan Jurenne Hooi. Ze is directeur en bestuurder van van stichting MaDi Zuidoost en oprichter van de methodiek 'Pop Up Your Life', een speciaal programma om mensen in armoede niet alleen te 'helpen' met hun problemen maar om mensen te versterken door uit te gaan van talent en innerlijke kracht. 

Pop Up Your Life richt zich specifiek op mensen van kleur met Stedman Graham, de partner van Oprah Winfrey!!! als mental coach van de deelnemers. 

En verder bespreken de burn van de week van Jurenne.  Ze spreekt zich ook uit over Keti Koti en het belang van eervol herdenken, oprecht stilstaan bij onze ggedeelde geschiedenis.

Verder natuurlijk zoals altijd de DDD's, een verassend Whatsapp bericht en lots more.... Enjoy!

Luister naar aflevering #13! 

0 Comments